NETUM Waterdichte I6 Draadloze CCD Barcode Scanner EN I5 Vast 2D Barcode Lezer met Draadloos Opladen van Mobiele Scherm Betaling

€108.08 €92.94 Gratis verzending

Tags: nintendo schroef, barcode scanner draadloze ls, netum barcode scanner wifi, 2d scanner wireless, mac barcode scanner, 3d scan, intel core i5 10600k, koppeling betaling, barcode scanner netum, handheld scanner.

Op voorraad

Omschrijving

 • Scan Breedte: A4
 • Type: barcode scanner
 • Optische Resolutie: 600*600
 • Nieuwigheid: Nieuw
 • Model Aantal: NT-i6
 • De Scan-Snelheid: 200 scans/seconde
 • Merknaam: NETUM
 • Kleur Diepte: 32-Bits
 • Interface Type: USB
 • Scannen Lichtbron: Natuurlijk Licht+LED
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Scan Type Element: CCD
 • Product Type: Bar Code Scanner

NETUM Waterdichte Barcode Scanner - i-Reeks

1. Antimicrobiële Deze scanner is gemaakt met antimicrobieel materiaal dat voorkomt de groei van schadelijke bacteriën en beschermt tegen de opbouw van ziektekiemen. 2. Waterdicht Beschermingsklasse IP67.Afgesloten met een silicone plastic materiaal, is deze scanner is 100% waterdicht en kan gereinigd worden met zeep en water of andere vloeistoffen reinigingsmiddelen.Gerangschikt als een IP67 Waterdichte Standaard, maar dit apparaat is bestand tegen onderdompeling in water tot 30 min tot een diepte van 3 meter. 3. Drop Protection Met zijn robuuste ontwerp en duurzame siliconen kunststof materiaal, de scanner is minder snel beschadigd als gevolg van per ongeluk vallen van een hoogte tot 20 meter. 4. Superieur Scannen Prestaties De 24 inch per seconde (IPS) beweging tolerantie en het innovatieve high pixels CMOS-motor bieden een snelle en nauwkeurige scanning resultaten.

NT-i5 IP67 Waterdichte Bedrade 2D Barcode Scanner zonder Stand

2D & 1D scan-Engine Direct en gemakkelijk lezen 2-dimensionale barcode typen ' symbologie, zoals de meest voorkomende PDF 417, QR, Data Matrix, en micro QR Code. 1D barcode typen ' symbologie worden ondersteund, waardoor de scanner echt betrouwbaar

NT-i8 IP67 Waterdichte Draadloze 2D Barcode Scanner met een Statief

2.4 GHz Draadloze Technologie Het aansluiten van de scanner op uw apparaat is nog nooit zo eenvoudig geweest.Sluit gewoon de usb-kabel aan op de houder en uw scanner is goed om te gaan.De cradle heeft een ingebouwde usb-ontvanger dat maakt de scanner volledig plug-n-play!Oplaadstation met Ingebouwde Ontvanger Dit oplaadstation kunt voor de handsfree-scans en kosten de scanner op hetzelfde moment.Het is gebouwd in de usb-ontvanger maakt ook de scanner volledig Plug-n-Play! 2D & 1D scan-Engine Direct en gemakkelijk lezen 2-dimensionale barcode typen ' symbologie, zoals de meest voorkomende PDF 417, QR, Data Matrix en micro QR Code. 1D barcode typen ' symbologie worden ondersteund en het maken van de scanner echt betrouwbaar.Superieur Scannen Prestaties De 24 inch per seconde (IPS) beweging tolerantie en het innovatieve high pixels CMOS-motor bieden een snelle en nauwkeurige scanning resultaten.

Long Range Barcode Scanning De scanner is in staat om het scannen van barcodes en stuurt de barcode gegevens om haar oplaadstation met ingebouwde ontvanger van maximaal 300 meter afstand.

NT-i6 IP67 Waterdicht 2.4 G Wireless CCD Barcode Scanner met een Statief

2.4 G Draadloze Technologie met oplaadstation Neem uw scanner binnen een 30 voet bereik van uw Android-of Windows-computer en scannen van barcodes vrij, zonder het gedoe van verwarde kabels.Na uren van het scannen, gebruikt, plaatst u de scanner op de cradle voor het opladen van gemak en nooit zorgen te maken over het vervangen van batterijen.Superior CCD-Sensor met Scannen Prestaties bij 200 Scans Per Seconde De CCD-sensor kan het scannen van de meerderheid van 1D typen 'symbologie op een comfortabele afstand van maximaal 12" weg.De 200 scans per seconde biedt een snelle en nauwkeurige scanning resultaten voor sneller productiviteit en betrouwbaarheid.De CCD-sensor maakt het mogelijk een breder en langer scan veld van maximaal 12" weg kan scannen onder een licht niveau van 100.000 lux.Drop Protection Met de scanner met CCD-sensor motor en duurzame siliconen kunststof materiaal, het maakt de scanner minder snel beschadigd als gevolg van per ongeluk druppels op een zo hoog is als 20ft uit de grond.Oplaadstation Neem uw scanner binnen een 30 voet bereik van uw PC en scannen van barcodes vrij, zonder het gedoe van verwarde kabels.Na uren van het scannen, gebruikt, plaatst u de scanner op de cradle voor het opladen van gemak en nooit zorgen te maken over het vervangen van batterijen.

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 5 out of 5 (2 votes)

5
Radihedifahebi 2020-10-25

Very fast and high quality!!! Recommend. Bought already about 10 scanners-worthy replacement devices for $700

5
Pureleganceclnrs 2020-09-21

Super

Een beoordeling toevoegen

Waardering