APS-367 1-893-060-11 Power Support Board Voor SONY TV Professionele TV-onderdelen APS 367 1-893-060-11 Oorspronkelijke Voeding

€60.32 €42.22 Gratis verzending

Tags: RYOBI, thuis tv sony, cd speler sony onderdelen, cbr-650f achter, digitaal analoog audio converter digitale, 620mm, spaker de tv-luidspreker, instelbare digitale dc voeding laboratorium, av-sony nex, earphon.

Op voorraad

Omschrijving

  • Afmetingen (Bxhxd)): 00
  • Pakket: Ja
  • Type: Professionele TV onderdelen
  • Voor Tv: voeding tv
  • Gewicht: 0.5kg
  • Compatibel Met Audio & Video Apparatuur Stijl: Weergave-Apparatuur
  • Model2: 1-893-060-11
  • Model1: APS-367
  • Bundel: Bundel 1
  • Model Aantal: Voor Sony

: APS-367 1-893-060-11 Power Support Board Voor SONY TV Professionele TV-onderdelen APS 367 1-893-060-11 Oorspronkelijke Voeding

Beste koper:

Een mooie dag!!Welkom bij mijn winkel, en Neem contact met mij op als u voldoet aan alle vraag,ik zal mijn best doen om u tevreden te stellen.

Wij zijn gespecialiseerd in Voeding en andere elektronische producten.Wij hebben een eigen atelier en een groot aantal van de macht platen te verkopen, neem dan contact met mij op wat voor model je wilt en ik zal u geven de beste prijs.We hebben duizenden power boards modellen in voorraad, maar we kunnen niet presenteren van de producten hier.Gelieve te voelen vrij om contact met ons op als u technische vragen of opmerkingen heeft over onze producten en om te bestellen.Dank u zeer veel.

Foto ' s weergeven

betaling :

Voor het kopen van items,let op:

1. Zorg ervoor dat de raad van bestuur modellen en machine-modellen.

2 .We 100% getest door een van de scheepvaart .Als het product defect is tijdens de verzending, neem dan onmiddellijk contact met ons op nadat je het ontvangen hebt.

3. Onze producten hebben een goede uitstraling en functie .U kunt uw bestelling met 100% zekerheid.Ik beloof dat ik al mijn producten werken!!!

4. Ongeacht het type van de TV, zo lang als de T-con board model en het formaat correct is ,kunnen verenigbaar zijn.

5. Niet openen van een geschil, omdat het product is oud.We hebben een gedetailleerde beschrijving.Als je niet kan accepteren, dan houdt u niet van de bestelling, en vermijding van onnodige geschillen.Dank u!

6. Een deel van het product is nieuw en origineel, in het geval van de voorraden nieuwe voorraad is, sturen wij u alle nieuwe producten, als in het geval van nieuwe voorraad uitverkocht zijn, dan zullen wij de oude producten.Ze werken precies hetzelfde!Geen verschil!

7. De producten zijn van de hoogste kwaliteit,dus als je niet tevreden bent met een item dat u hebt aangeschaft,neem dan contact op met onze klantenservice .Zo snel mogelijk.We zullen in staat zijn om u te helpen met eventuele retourzendingen en terugbetalingen op basis van de toestand van het item.

1.Wij sturen de bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen na bevestiging van de betaling.

2.U kunt kiezen voor DHL voor de snelle verzending

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 5.00 out of 5 (1 votes)

Een beoordeling toevoegen

Waardering