10pcs als het tonen van Hout Groot mes DIY Plasticine, Klei Playdough Gereedschap Set Schimmel Speelgoed Hobby ' s Leren Onderwijs

€6.28 Gratis verzending

Tags: veel polymeer klei, klei polym, kunst hobbies, model van klei gereedschap, aroma ' s van polymeer klei, taart plasticine, applique polymeer klei, universal hobbies, klei gesneden, cup hars.

Op voorraad

Omschrijving

  • Type: Plasticine Gereedschap/Matrijs
  • Geslacht: Unisex
  • Leeftijd: 8-11 Jaar

Mededelingen:

Het onderdeel geen.van poster kan variëren van een handleiding,gelieve te verwijzen naar art. - nr.van affiche als finale.

Het onderdeel kleur van de poster kan variëren van een foto van ons,verwijzen we naar deel de kleur van de poster als laatste.

Klant Mededelingen:

Betaling dient te zijn voldaan binnen beperkte werkdagen na het einde van de wacht, anders behouden wij ons het recht de order te annuleren en opnieuw verkopen van het item.

Gelieve te bieden niet als u niet van plan om de betaling te doen.

Zullen We het item gemarkeerd als "Monster zonder Commerciële Waarde" aan u voor.Sorry, wij zijn niet verantwoordelijk voor de douane kosten, BTW of eventuele extra belastingen betrokken, echter, zullen wij ons beste proberen om te minimaliseren de extra kosten voor onze klanten.Bovendien, de koper moet weten van uw plaatselijke douane-en regelgeving voor de aankoop.

We hopen dat het op tijd aankomt, maar aangezien dit een internationale levering,verschepen tijd zal hoogst afgehangen van de Koeriersdienst en de lokale douane/de plichten.

Dank u voor uw begrip.

Wij zijn verantwoordelijk voor het item van schade voor uw ontvangst.Neem contact met ons op binnen 5 werkdagen na ontvangst, en neem de foto van het beschadigde artikel, zullen wij restitutie van het beschadigde artikel.

We zullen ons best doen om het bieden van hoge kwaliteit , redelijke en concurrerende prijs producten .Ook, het is mijn doel om u, mijn lieve klanten met een uitstekende winkelervaring en 100% tevreden goede service.Neem dan direct contact met ons op als u problemen hebt met e.g.de items gebroken , de kleur of de functie van de items is anders met de beschrijving van de items etc. wanneer de items die u gewonnen op mijn Bobdebouwerwerkplaats.nl store .Positieve feedback wordt zeer gewaardeerd en we zullen hetzelfde doen in de return.

Als u niet tevreden bent, voor welke reden dan ook, laat Negatieve of Neutrale Feedback en laat ons de gelegenheid om je gelukkig te maken.We zijn heel eerlijk en eenvoudig!

Als u deelneemt aan onze veilingen, gelieve zich te houden aan alle voorwaarden, condities, regels en beleid.Dank U!CONTACT MET ONS

Als u vragen hebt, gelieve te voelen vrij om te vragen!

Heel erg bedankt Voor het langskomen!

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 4.00 out of 5 (1 votes)

Een beoordeling toevoegen

Waardering