Auto Tracker Gratis Installatie SOS 10000mAh Auto GPS Tracker 200 Dagen stand-by Gesneden Olie Realtime Track-Tijd het Volgen Door GPS voor Auto ' s

€63.98 €44.79 Gratis verzending

Tags: marine gelederen verzending, pakistaanse cup, blad slagers, optische skoda, murskoe portemonnee, druiven dunschiller, raceface 40mm, foto explose, touw cover xr.

Op voorraad

Omschrijving

 • Merknaam: ertengtec
 • GPS-type: GPS Tracker
 • Type: GPS auto Tracker
 • Model Naam: TK108AB
 • GPS Geografische Locatie: Europa
 • Opslag Temperatuur: -40C tot +85C
 • Kracht: w
 • Speciale Functie: Internet Verbinding
 • Levensduur Van De Batterij: 30 Uur & Op
 • Batterij: 3,7 V 10000mAh batterij Li-ion batterij
 • Gps-Module: Ja
 • De Grootte Van Het Item: 106*63*37.5 mm
 • GSM-Frequentie: 2G GSM 850/900/1800/1900Mhz
 • Platfrom&app: Levensduur APP
 • Spanning: 12V
 • GPS-Extras: 5m-50m
 • Scherm Grootte: Geen Scherm

Realtime tracking

We kunnen altijd bijhouden van de locatie van onze apparaten via de mobiele app-platform en SMS-en.

het uploaden van de locatie door de tijd

Bijvoorbeeld:de Positionering van elk 60 SMS opdracht:fix060s***n+wachtwoord; Na het instellen is gelukt, zal het apparaat sturen u een locatie bericht elk van de jaren 60.

Sterke magnetische GRATIS installatie

Het apparaat heeft ingebouwde magneten, dus geen installatie nodig.Eenvoudig te gebruiken.Het kan overal worden geïnstalleerd in de auto.

10000 mAh batterij

Oude standby zonder opladen regelmatig;

Afstandsbediening

Wij kunnen op afstand de controle van onze apparaat, en als iemand het wil stelen van een auto, kunnen we verbreken de olie-circuit en het circuit op afstand.

SOS alarm

Druk op de knop en houd deze 3 seconden ingedrukt.bericht verzenden naar de admin-nummer.

Multi-zone management systeem

Door het opzetten van meerdere geo-omheining, kunt u het beheer van apparaten op verschillende plaatsen.Maximale beheersing van de locatie-informatie we willen weten.

GPS-blind Spot alarm

Wanneer het apparaat gaat in de tunnel of in de garage en er is geen GPS-signaal, we krijgen allemaal een alarmmelding.

Tol saldo opvragen

Het apparaat zal doorsturen van SMS-berichten door een derde platform,Dus wanneer de SIM-kaart in het apparaat is geen evenwicht is, kunnen we de informatie ontvangen en het opladen in de tijd.

Geschiedenis van de route afspelen

Het apparaat ondersteunt hoekige uploaden van de positie-informatie.Alle historische routes zien er echt en duidelijk.

Het toerental-alarm

Wanneer het toestel een snelheid die hoger is dan de ingestelde snelheid, wordt het bericht verzonden "Speed Alert!" aan de beheerder nummer.

Bewegen alarm

De locatie van het apparaat is verplaatst, en kunnen we meteen ontvangen van de alarmmelding.

Vibratie-alarm

Voornamelijk gebruikt voor anti-diefstal van auto ' s, Wanneer krijgen we de melding, we nodig hebben om de auto te controleren in de tijd.

Slaapstand

Het inschakelen van deze functie kunt u het apparaat in de slaapstand en vervolgens opslaan in de batterij.

Lagere alarm van de batterij

Wanneer krijgen we dit alarm bericht, we moeten opladen het apparaat in de tijd.

Externe power-OFF-alarm

Net voor GPS108B Wanneer het apparaat is losgekoppeld van de auto ' s voeding, we zullen het ontvangen van een alarmmelding.Iemand kan hebben genomen van het apparaat opzettelijk.

De monitor van de stem

We sturen een SMS opdracht: monitor+wachtwoord, en dan is ons apparaat zal beginnen luistermodus.

Draden aansluitschema

LEVENSLANG GRATIS Platform en de APP

Pakket display

Overzichten

TK108AB is een grote batterij capaciteit eigendom GPS locator,super lange standby-ondersteuning voor snel opladen en hoeft niet regelmatig op te laden.Het is volledig functioneel en is uw beste keuze.

Functies

Het kan overal worden geïnstalleerd in de auto. 4.10000 mAh batterij Oude standby zonder opladen vaak; 5.Afstandsbediening: Wij kunnen op afstand de controle van onze apparaat, en als iemand het wil stelen van een auto, kunnen we verbreken de olie-circuit en het circuit op afstand. 6.SOS alarm Druk op de knop en houd deze 3 seconden ingedrukt.bericht verzenden naar de admin-nummer. 7.Multi-zone management systeem Door het opzetten van meerdere geo-omheining, kunt u het beheer van apparaten op verschillende plaatsen.Maximale beheersing van de locatie-informatie we willen weten. 8.GPS-blind Spot alarm Wanneer het apparaat gaat in de tunnel of in de garage en er is geen GPS-signaal, we krijgen allemaal een alarmmelding. 9.Tol saldo opvragen Het apparaat zal doorsturen van SMS-berichten door een derde platform,Dus wanneer de SIM-kaart in het apparaat is geen evenwicht is, kunnen we de informatie ontvangen en het opladen in de tijd. 10.Hostory route afspelen Het apparaat ondersteunt hoekige uploaden van de positie-informatie.Alle historische routes zien er echt en duidelijk. 11.Het toerental-alarm Wanneer de eenheid van de snelheidoverschrijdt de ingestelde snelheid, wordt het bericht verzonden "Speed Alert!" aan de beheerder nummer. 12.Bewegen alarm De locatie van het apparaat is verplaatst, en kunnen we meteen ontvangen van de alarmmelding. 13.Vibratie-alarm Voornamelijk gebruikt voor anti-diefstal van auto ' s, Wanneer krijgen we de melding, we nodig hebben om de auto te controleren in de tijd. 14.Slaap Modus: Het inschakelen van deze functie kunt u het apparaat in de slaapstand en vervolgens opslaan in de batterij. 15.Lagere alarm van de batterij Wanneer krijgen we dit alarm bericht, we moeten opladen het apparaat in de tijd. 16.Net voor GPS108B Wanneer het apparaat is losgekoppeld van de auto ' s voeding, we zullen het ontvangen van een alarmmelding.1.Realtime tracking: We kunnen altijd bijhouden van de locatie van onze apparaten via de mobiele app-platform en SMS-en. 2.het uploaden van de locatie door de tijd Bijvoorbeeld:de Positionering van elke jaren ' 30 SMS opdracht:fix030s***n+wachtwoord; Na het instellen is gelukt, zal het apparaat sturen u een locatie boodschap elke jaren ' 30. 3.Sterke magnetische GRATIS installatie Het apparaat heeft ingebouwde magneten, dus geen installatie nodig.Eenvoudig te gebruiken.Iemand kan hebben genomen van het apparaat opzettelijk.

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 0 out of 5 (0 votes)

Een beoordeling toevoegen

Waardering