LED-scherm van 27 Inch LM270WFA-SSA2 LCD scherm touch panel Monitor LM270WFA SSA2 LM270WFA(SS)(A2)

€127.09 Gratis verzending

Tags: 27-inch lcd -, 27-inch lcd-paneel, 27-inch lcd-monitor, 27 imac met lcd, 27 inch monitor, 165hz monitor, 27 inch 4k -, 24 inch lcd-scherm, a1407, monitor qhd.

Op voorraad

Omschrijving

  • Resolutie: QHD
  • Model Aantal: LM270WFA-SSA2
  • Soort Onderdeel: TFT
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Compatibel Merk: Universele Scherm
  • Toepassing: Laptop
  • Merknaam: LS

Geachte klant, teneinde voor u om te kopen van het juiste type van scherm,opent u het scherm en de foto van het etiket op de binnenste scherm, en communiceren met ons!!!Belangrijke Opmerkingen

1.Wij sturen het compatibel model in plaats daarvan als het oorspronkelijke exemplaar van in voorraad.Als je niet kan accepteren, neem dan contact op met ons voor het indienen van de bestelling.Bedankt voor uw vriendelijk begrip!

2.Het systeem zal aanbevelen de goedkoopste wijze van verzending, maar door COVID - 19 standaard verzendkosten een lange tijd duren voor de levering, soms meer dan 3 maanden, is lange tijd het vervoer kan eenvoudig gebroken scherm.Daarnaast zijn sommige van hen stoppen met het distribueren van vele landen, kies de juiste verzendkosten op basis van uw wensen.Als u nodig hebt opgegeven logistiek, vertelt u ons dan vooraf.

Opmerking: Voordat u besteld heeft, in geval van fouten & problemen in ons bedrijf, neem dan contact met ons op als onder i nformatie voor een dubbele bevestiging van het winnen van deze deal samen.

· 1 LCD naam van het model in uw hand nu.

· 2 Uw laptop merk.

· 3 Stuur bovenstaande gegevens naar ons op en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur voor een snelle en juiste deal, bedankt!

Verpakking: Antistatische zak en doos

Elk stuk is getest strikt voor verzending

Betaling en Belasting

· 1 Alipay voorkeur en veiligheid

· 2 Product wordt geleverd, buiten China zal oplopen invoerrechten, de belastingen en de lasten etc.Deze kosten worden niet couvered door de prijs of de verzendkosten van het product en zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

· 3 zal De bestelling worden geannuleerd dan 7 werkdagen op onbetaalde station.

Over De Verzending

(Let op: business/werkdagen: NIET met inbegrip van het weekend, noch de feestdagen)

· 1 Alle items worden binnen 2-5 werkdagen nadat de betaling is gecontroleerd.De levertijd van het volgende soms misschien een beetje langer door aangepaste problemen, vakantie of iets onduidelijke redenen.

· 2 verzendadres zal volgens uw Alipay adres.Zorg ervoor dat uw afleveradres juist is.

· 3 Het pakket veilig met handtekening vereist.Als er geen tekenen voor het pakket, het zal terugkeren.Vergeet niet om naar het postkantoor om het op te rapen.Hartelijk dank!

Als de wereldwijde epidemie blijft ernstig en wereldwijde vluchten zijn duur en schaars nu, het duurt ongeveer een week voor het bijhouden van de logistieke informatie na geleverd, het vervoer, de tijd zal sterk worden uitgebreid en de levertijd is langer dan normaal.Als u de goederen dringend, gelieve niet te bestellen.Open nooit geschillen of geven slechte feedback over express levering tijdigheid, hartelijk dank voor uw vriendelijk begrip!

Feedback

Uw 5-sterren positieve feedback wordt zeer gewaardeerd.Als u niet tevreden bent met het project, neem dan contact met ons op voor het verlaten van negatieve feedback.Wij werken met u tot u tevreden bent. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als er nog vragen.

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 0 out of 5 (0 votes)

Een beoordeling toevoegen

Waardering