4000W AC 220V SCR Spanningsregelaar Regelbare Voeding van uur Speed Control Dimmer Met Potentiometer Voor Borstel Motor

€4.67 €3.22 Gratis verzending

Tags: 4000w regulator, regulator wind 220v, variabel regelbare voeding regelbare, led dimmer, regelbare voeding accessoires, high power dmx dimmer, 220v spanningsregelaar dimmer, 220v power regulator, spanningsregelaar 220v computer, dc voeding variabele.

Op voorraad

Omschrijving

  • Fase: Enkele Fase
  • Model Aantal: 4000W 220V Hoge Voltage Regulators SCR-Speed Controller
  • Merknaam: YXD WENSEN
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Huidige Type: AC

4000W AC 220V SCR Spanningsregelaar Regelbare Voeding van Bestuur Speed Control Dimmer Met Potentiometer Voor Borstel Motor

Functie:

AC 0V-220V traploos instelbaar, nul lag, zonder vertraging, super warmteafvoer.

Kenmerken:

Anti-surge, anti-spike, RC absorptie meerdere bescherming!

Parameter:

Werkend voltage: AC 220V

Hoog vermogen: 4000W, ohmse belasting de stroomtoevoer beperken, het gebruik op lange termijn moeten verminderen van de stroom gebruiken, is het aanbevolen dat de kamer temperatuur resistieve belasting binnen 2000W (de belangrijkste parameters, let).Tin plating op de rug kan worden verhoogd als dat nodig is.

Spanning aanpassing: AC 0V-220V traploos instelbaar.De step-down spanning kan bereiken van 0, en de step-up stap is 60V.

Specificaties en afmetingen: hoge temperatuur en brandwerende FR4 raad van de kring, circuit board maat 60mm * 37mm hoog 45mm

Merk op dat de belasting moet worden aangesloten op de spanning aanpassen.

Instructies:

Sluit de spanningsregelaar in serie in het circuit, en sluit de spanningsregelaar naar de lamp en elektrische apparaten in serie in het circuit (dat is, koppelt u één van de onder spanning staande draad of de neutrale draad van de lamp, elektrische toestellen, enz., en sluit het aan de bedrading van het "product" van De terminal kan gebruikt worden), het draaien van de knop cap, kunt u het licht, snelheid, temperatuur en druk, de bediening is eenvoudig en handig.

Het gebruik van een nieuw type van bidirectionele high-power thyristor met een stroom van maximaal 40 ampère, dat lost het probleem van te sterke intensiteit, veroorzaakt door te kleine weerstand van de elektrische oven draad als het is afgekoeld; het kan gemakkelijk aanpassen van de spanning van het lichtnet op 0V— traploos instelbaar tussen 220V, nul vertraging en nul-hysteresis.Voorbeelden van gebruik: warmte aanpassing van elektrische ovens en boilers, lichte aanpassing van lampen, kleine motor aanpassing van de snelheid, elektrische soldeerbout aanpassen van de temperatuur, voltage aanpassing van de ingevoerde 110V elektrische apparaten (220V naar 110V), enz., om te komen tot aanpassen van de temperatuur, lichte aanpassing, aanpassing van de snelheid, het effect van De druk verordening.Laden met hoge vermogen: 4000W.Het kan gebruikt worden voor grote, middelgrote en kleine elektrische apparaten.Sinds de macht is al een grote, algemene huishoudelijke elektrische apparaten of kleine fabrieken zijn voldoende (inductieve belasting of capacitieve belasting moet worden verminderd).Draai de knop dop voorzichtig om zich flexibel kunnen aanpassen, zonder toevoeging van onderdelen, het product is praktisch en handig.

Deze spanning regelaar is uitgerust met een piek spanning absorptie circuit op een doeltreffende bescherming van de high-power thyristor, en heeft een langere levensduur en meer duurzaam.

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 3.5 out of 5 (2 votes)

4
Deohzaha94 2020-11-06

The product not é was immediately available, giá was party with many days delay for not disponibilitá product. Travel very long, nevertheless arrived than other products. Also consider that this is a difficult period for the post.

3
Pershanina 2011 2020-10-05

xx

Een beoordeling toevoegen

Waardering