Groei Plein voor Starter voor het Snijden, het Medium voor de Groei van waterplanten Media-Botanische Root Controller

€5.51 €4.08 Gratis verzending

Tags: lady pompen 2018, colombiaanse lichaam trainer, hydropon, planten in potten, bloempot, decor bloem pot, mannen lichaam trainer, bebe herboren dollmai, led fitolampy voor planten, Kweker.

Op voorraad

Omschrijving

  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • PLANT PROPAGATOR: GEEN SCHADE
  • Inhoud Van De Verpakking:
  • Diameter:
  • Kleur:
  • STERKE EN SNELLE RESULTATEN: VEILIGE VERGRENDELING
  • Materiaal :
  • Type: Kwekerij Potten

Groei Plein voor Starter voor het Snijden, het Medium voor de Groei van waterplanten Media-Botanische Root Controller

PLANT PROPAGATOR: maakt Gebruik van de oude methode van Lucht Gelaagdheid die over gg wortels recht naar de takken voor het repliceren van uw bestaande planten en produceren van een nieuwe.Het werkt op zowel de binnen-en buiten planten, zoals rozen, klimplanten, bomen, fruit struiken, fruitbomen, en moeilijk te wortel planten zoals nolia en Camelia ' s.

GEEN DAE: Geeft geen enkele dae voor de plant omdat het maakt gebruik van slechts een kleine tak op de plant die je wilt klonen, dus het maakt weinig tot geen overlast en het niet verstoren van de fabriek van de natuurlijke groei.

STERKE en SNELLE RESULTATEN: Dit is in het bijzonder gemaakt met een cutting globe ontwerp die zorgt dat uw stekken bereiken sterkere wortels aan het reproduceren van een meer volwassen plant sneller dan normale voortplanting methoden.Hiermee kunt u zien verspreiding van resultaten binnen 6-8 weken na de installatie.

VEILIGE VERGRENDELING: Ontworpen met stoppers en hoek sloten die interlock met elkaar en zeker op de tak te houden van de propagator op zijn plaats, zelfs zonder een stam eronder.Echter, u kunt gebruik maken van plastic banden aan te houden van de schelpen stevig.

HERBRUIKBARE: De verspreiding schelpen zijn stevig en duurzaam genoeg is om te worden gebruikt over en weer, zodat u kunt kloon meer planten om de inhoud van uw hart.Bevestig en klonen van uw bestaande planten met gemak en zonder zorgen, dankzij de Opkweek van de Planten de Lucht-Layering Pod!

kleur:wit

Materiaal:PP

Diameter: 8cm

Inhoud Van De Verpakking:

3 x Plant Beworteling Apparaat

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 5 out of 5 (2 votes)

5
Adrianmartinezfalcone 2020-09-01

wonder if this works

5
Mysista20 2020-08-24

conform advertentie

Een beoordeling toevoegen

Waardering