Hoge kwaliteit CXG DS110T 220V 110W anti-statische elektrische strijkijzer thermostaat digitale soldeerbout Constante temperatuur instelbaar

€25.97 €23.89 Gratis verzending

Tags: keramisch verwarmingselement soldeer, cxg ijzer, 936d, CXG, soldeerbout 90w 110w, soldeerbout 110 60w, soldeerbout t1000, cxg soldeer, soldeerbout 110 90 w, ijzer led.

Op voorraad

Omschrijving

  • Input Voltagle: 220V
  • Uitgang Temperatuur: 100-480C
  • Afmetingen: Andere
  • Model Aantal: CXG DS110T
  • Stabiliteit Van De Temperatuur: OK
  • Merknaam: CXG
  • Uitgangsvermogen: 110w

Hoge kwaliteit soldeerbout warmte solderen staan lassen elektrische soldeerbout tip CXG DS110T 220V 110W

Eigenschappen Van Het Product:

Klein volume, maar krachtige functies,dubbele sleutels ontwerp Herstellen temperatuur snel,op slechts 8 seconden tot 350 ºC Hoge kwaliteit verwarmingselement hoogwaardige temperatuur gevoeligheid Twee soorten van temperatuur weergave model. (Graden GRADEN celsius ,Fahrenheit ºC ) een Aanvulling op de waarde van de temperatuur door middel van de microcomputer.Fout marge van minder dan +/-5 ºC Hoge-temperatuur-resistente,hoge isolatie -, soft-touch power kabel.LCD-display.temperatuur weergave is in een oogopslag duidelijk.Hoogwaardige speciale materialen,met tegen hoge temperaturen bestendige en sterke anti statisch.

Parameters:

Temperatuur bereik

100-480 ºC

Lasmondstuk aarde impedantie

Lasmondstuk aarde voltage

Grootte

246mm*23,6 mm*6.5 mm

Specificaties:

Kracht

110w

Solderen Mondstuk

900M-T-serie

Exotherme Materiaal Core

220V

A1326

A1329

A13211

Voeding

220V/50HZ

Product Afbeeldingen:

Klanten Opmerkingen:

Betaling

1. Wij accepteren betaling door op de lijn en .

2. Wanneer u een betaling, gelieve uw juiste adres en telefoonnummer, wij alleen het product wordt geleverd op het adres dat u links.

3. Koper is aansprakelijk voor de impact te wijten aan verkeerde adres en telefoonnummer.

4. Directe betaling vereist.

Douane Belasting En Plicht

1. Zolang item locatie is China ( met Uitzondering van de Verenigde Staten ), alle percelen gebonden aan landen die onderworpen zijn aan de btw en de accijns.Voor specifieke tarieven, neem dan zo vriendelijk contact op met de lokale douanekantoor voor meer informatie.Belasting&recht, op kosten van de koper.

2. Wanneer het pakket aankomt bij de inkomende land customs house, is koper aansprakelijk voor de duidelijke ladingen volgens de douane personeel de verplichting binnen een bepaalde periode.De vrije periode wordt bepaald door de lokale gewoonten en niet opgenomen in de geschatte levertijd.

3. Voor elk perceel, zullen wij een verklaring van 60% van de totale waarde van de goederen.Mocht u speciale wensen hebben voor de waarde van het product van de verklaring, laat dan een bericht!Dank u!

Feedback

1. Onze service mogelijk niet best, maar beloven om beter en beter te worden.

2. Als u een ongenoegen over onze producten, gelieve niet te aarzelen ons te vertellen.Wij zullen u helpen op te lossen.Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit.Wij waarderen uw positief terugkoppelt.

3. Wij zijn oprecht vragen u niet te laat negatieve feedback voordat u contact opneemt met ons op.Geen verkoper kan garanderen dat er geen probleem is, maar de waarde hoe het op te lossen probleem.

pakket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Waardering: 0 out of 5 (0 votes)

Een beoordeling toevoegen

Waardering